Din familiecamping ved sjøen

Overnatting

Flotte ferieleililigheter til utleie

Camping

Koselig campingplass for telt og campingvogn

Sommer og Sol

Kun et steinkast til en av Vestfolds fineste strand og turterreng 

Om Skallevold camping

Med beliggenhet nærmest på den idylliske Skallevold stranden, har campingen en hyggelig og avslappet atmostfære. Skallevold stranden har blitt kåret til en av de 10 beste strendene i Norge. Vi er en familievennlig og rolig campingplass. I de senere årene har vi oppgradert sanitæranlegget og leilighetene, for at du skal få den beste ferieopplevelsen. Inne på området vårt har vi teltplasser, campingvognplasser, bobilplasser, utleieleiligheter og sanitæranlegg. 

Vi er en familievennlig og rolig campingplass. Inne på området vårt har vi teltplasser, campingvognplasser, bobilplasser, utleieleiligheter og sanitæranlegg.

Inne på området finner du også en barnevennlig lekeplass og en liten kiosk med salg av is, brus, godteri og aviser. Hos oss kan man kjøpe forfriskningene man trenger på en varm sommerdag.

 

Stranden er vår nærmeste nabo, og ligger rett over veien for campingplassen. Der finner man en større lekeplass, volleyballbane, baskeballbane, fotballøkke, og en liten kiosk. Stranden byr også på fantastisk friarealer med grillplasser og parkbenker. 

 

Mer informasjon under bilde.

Vi ligger 7.5 km fra Tønsberg sentrum. Bussen passerer rett utenfor campingplassen hvert 20 minutt. Veibeskrivelse til oss finner du under kontaktinformasjon

Sykkelvei 1 som krysser Vestfold går også rett forbi campingplassen. Dette gjør at vi er et naturlig valg for sykkelturister, og legger til rette for telting.

Vi har trådløst internett over hele plassen. Vi kan tilby et moderne og koselig kjøkken. Både for de som ønsker å tilbrede et 5 retters måltid,  og for de som ønsker å steke en frossenpizza. I samme bygget finner du også vaskerom.

 

Vi er en sesongcamping som holder åpent fra 28/4 til 3/9-2017. 

Kart over skallevold camping

Kart over campingplassen, trykk for større bilde

Skallevold badestrand
Vindsurfing på skallevold
Essoskogen
Slottsfjellet
Osebergskipet
Løvetann
Vippefyr på verdens ende